Boka här

Familjerådgivningen - för boende i Håbo

Vi är en specialistverksamhet för samlevnadsproblem och kriser i parrelationer samt för andra familjerelationsproblem mellan vuxna, såsom syskon eller föräldrar med vuxna barn. Till första besöket måste båda i paret komma . Vi har avtal med Håbo kommun. Vid mottagningen kan du även gå i psykoterapi. Avgiften för familjerådgivning är 120 kr/samtal. Vid återbud senare än 24 timmar innan besöket debiteras en avgift.

Niclas Reich

Niclas Reich är socionom och legitimerad psykoterapeut. Han har över 20 års erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete med enskilda individer, par och familjer, i mycket omväxlande livssituationer och dilemman (psykisk ohälsa med varierande diagnostik, relations-, beroende-, anhörig- och traumaproblematik, m.m.). Hans teoretiska grund vilar främst på psykodynamisk teori, men inbegriper även systemteoretiska perspektiv liksom teori och metodik ur kognitiv psykoterapi och kbt, m fl. Mycket inspiration finner han i affektfokuserad psykoterapi, som brukar beskrivas som en modern integrativ psykoterapiform med bas i psykodynamisk teori, anknytnings- och affektteori, med kognitiva inslag. Arbetet anpassas och utformas efter de individuella utmaningarna, för ett meningsskapande samarbete. Niclas finns på mottagningen i Bålsta.

E-post

Kontakt

Tfn 0770-33 06 16. Telefontid helgfri vardag kl 08:00-12:00.

E-post info@familjeradgivningen.com

Vi finns på Sjövägen 6, Bålsta samt på Målargatan 7 (nära Hötorget) i Stockholm.

Avgift

Avgiften på 120 kr/samtal (90 min) betalas med Swish eller kort. Avgiften debiteras vid återbud senare än 24 timmar innan besöket. Upp till fem samtal erbjuds.

Vi är en parfymfri mottagning

Undvik att använda parfymerade produkter när du besöker oss.

Besök oss

Sjövägen 6, Bålsta

Familjerådgivningen • Mentea
Mottagningar

Målargatan 7, Stockholm

Stora Marknadsvägen 15, Täby Centrum

Stortorget 13, Helsingborg

Kullagatan 8, Helsingborg

Herkulesvägen 10, Visby

Sjövägen 6, Bålsta

Storgatan 36 i Landskrona

Onlinemottagning

Org.nr: 556732-2184

info@familjeradgivningen.com