Boka här

Familjerådgivningen - för boende i Håbo

Vi är en specialistverksamhet för samlevnadsproblem och kriser i parrelationer samt för andra familjerelationsproblem mellan vuxna, såsom syskon eller föräldrar med vuxna barn. Till första besöket måste båda i paret komma . Vi har avtal med Håbo kommun. Vid mottagningen kan du även gå i psykoterapi.

Niclas Reich

Niclas Reich är socionom och legitimerad psykoterapeut. Han har över 20 års erfarenhet av psykoterapeutiskt arbete med enskilda individer, par och familjer, i mycket omväxlande livssituationer och dilemman (psykisk ohälsa med varierande diagnostik, relations-, beroende-, anhörig- och traumaproblematik, m.m.). Hans teoretiska grund vilar främst på psykodynamisk teori, men inbegriper även systemteoretiska perspektiv liksom teori och metodik ur kognitiv psykoterapi och kbt, m fl. Mycket inspiration finner han i affektfokuserad psykoterapi, som brukar beskrivas som en modern integrativ psykoterapiform med bas i psykodynamisk teori, anknytnings- och affektteori, med kognitiva inslag. Arbetet anpassas och utformas efter de individuella utmaningarna, för ett meningsskapande samarbete. Niclas finns på mottagningen i Bålsta.

E-post

Kontakt

Tfn 0770-33 06 16. Telefontid helgfri vardag kl 08:00-12:00.

E-post info@familjeradgivningen.com

Vi finns på Sjövägen 6, Bålsta samt på Målargatan 7 (nära Hötorget) i Stockholm.

Avgift

Avgiften på 120 kr/samtal (90 min) betalas med Swish eller kort. Avgiften debiteras vid återbud senare än kl 09:00 dagen innan besöket. Upp till fem samtal erbjuds.

Vi är en parfymfri mottagning

Undvik att använda parfymerade produkter när du besöker oss.

Besök oss

Sjövägen 6, Bålsta

Familjerådgivningen • Mentea
Mottagningar

Målargatan 7, Stockholm

Stora Marknadsvägen 15, Täby Centrum

Stortorget 13, Helsingborg

Kullagatan 8, Helsingborg

Herkulesvägen 10, Visby

Sjövägen 6, Bålsta

Storgatan 36 i Landskrona

Onlinemottagning

Org.nr: 556732-2184

info@familjeradgivningen.com