Boka här

Familjerådgivningen - för boende i Täby

Vi är en specialistverksamhet för samlevnadsproblem och kriser i parrelationer samt för andra familjerelationsproblem mellan vuxna, såsom syskon eller föräldrar med vuxna barn. I enstaka ärenden kan rådgivningen även innefatta individuella insatser med fokus på parets relationsproblematik eller familjesamtal. Vi har avtal med Täby kommun. Vid mottagningen kan du även gå i psykoterapi.

Carin Lövmar

Carin Lövmar är socionom och leg. psykoterapeut med KBT-inriktning, är även utbildad i sexologi. I arbetet integrerar Carin metoder från olika teoretiska inriktningar. Carin har under hela sitt yrkesliv arbetat med familjer, par och i individuella kontakter. Hon har lång erfarenhet av arbete med livskriser, sorg, relationsproblem, konflikter, föräldraskap, kommunikation, intimitet och sexuella problem, samlagssmärta, otrohet, stress. Carin arbetar med att tydliggöra vad som skapar problem i relationen, dels ur ett inlärningsperspektiv, dels utifrån den aktuella situationen. Hon arbetar med vad de som kommer till samtalen kan göra för att kunna påverka och förändra negativa samspelsmönster och förbättra relationerna.

E-post

Suzanne Gieser

Suzanne Gieser är fil. dr. leg. psykoterapeut, utbildad relationsterapeut i Imago relationsterapi och handledare. Suzanne har relationell inriktning, psykodynamisk grund och är specialist i traumabehandling och utbildad i sexologi. Hon har arbetat med par sedan 2006, med fokus på konfliktlösning, förbättrad kommunikation och visionsarbete i relationen. Den relationella psykologin bygger på att mening skapas i dialog, och att goda relationer vilar på vår förmåga att se (och förhoppningsvis förstå) den andres perspektiv. Fler teoretiska byggstenar i Suzannes teoretiska bakgrund är anknytningsteori, forskning kring nervsystemet (vagusnerven), Mindfulness-baserad stressbehandling, beteende och personlighetspsykologi. Suzanne finns på mottagningen i Täby Centrum på tisdagar och torsdagar.

E-post

Kontakt & adress

Tfn 0770-33 06 16. Telefontid helgfri vardag kl 08:00-12:00.

E-post info@familjeradgivningen.com

Vi finns i Westfield galleria i Täby Centrum på Stora Marknadsvägen 15 (vån 11) samt på Målargatan 7 (170 m från Hötorget).

Avgift

Avgiften på 400 kr/samtal (90 min) betalas med Swish eller kort och debiteras vid återbud mindre än 24 timmar innan besöket. Upp till fem samtal erbjuds med möjlighet till förlängning med ytterligare samtal om behov finns.

Vi är en parfymfri mottagning

Undvik att använda parfymerade produkter när du besöker oss.

Stockholm Hötorget

Målargatan 7, 111 22 Stockholm

Säg vad du tycker

Har du synpunkter på vår service eller våra tjänster? Då vill vi gärna ha reda på det. Dina synpunkter är värdefulla för oss. De hjälper oss att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Lämna din synpunkt
Familjerådgivningen • Mentea
Mottagningar

Målargatan 7, Stockholm

Stora Marknadsvägen 15, Täby Centrum

Stortorget 13, Helsingborg

Kullagatan 8, Helsingborg

Herkulesvägen 10, Visby

Sjövägen 6, Bålsta

Storgatan 36 i Landskrona

Onlinemottagning

Org.nr: 556732-2184

info@familjeradgivningen.com